Trapper er noget der skaber dit hus

trapper være

Til trods for at være en stor trafikgange, når det kommer til trappedesign og udsmykning, er trapper et af de mest oversete områder i et hjem. Da det ofte er det første folk ser, når de går gennem din hoveddør, kan din trappes visuelle indflydelse afspejle hele ejendommen.

Fra spiraler til spindler, glas til granit, er der masser af muligheder for at gøre en erklæring, men boligejerne søger at omdanne deres rum er ofte uvidende om mulighederne. Nøglen til at sortere ud designet af dit hjem er at forstå dine muligheder og konsekvenserne bygningsregler kan have.

Først og fremmest skal trapper opfylde deres primære funktion for at få dig fra et niveau til et andet. Når dette behov er opfyldt, kan du virkelig gå til byen på æstetik og skabe noget, der giver et rigtig godt første indtryk.

Med hensyn til renovering er udskiftning af en trappe beslægtet med at slå ned en strukturmur. Men hvis din trappe er dårligt placeret, undertrykkende eller hindrer lys, strømmer gennem huset, så er det værd at overveje, da et nyt fly kan gøre hele forskellen.

Du skal være gode ved dine trapper

Rådfør dig altid med en arkitekt eller et specialfirma, da det er kritisk, at en ny trappe passer både proportional og stilistisk. En trappe er altid forbundet med et andet område af huset, så der er mange elementer at overveje. Trappens midterste del kan være ret ligetil, men forbindelserne til resten af ​​bygningen skal være sømløse.

Forbered dig på støv og forstyrrelser, og husk at medmindre du har en anden trappe, vil du ikke kunne få adgang til de øvre niveauer, mens arbejdet foregår.

En standard, lige trappe sæt kan koste så lidt som kr 250, men skræddersyede design starter på omkring kr 3.000. Dette kan stige til kr 25.000 plus for en skræddersyet en med ægte wow

faktor. Problemer som adgang kan komme op på den endelige figur yderligere installation af en trappe på sjette etage vil være mere dyr end for lavt niveauer, for eksempel.

Hvor meget plads du har vil diktere hvad du kan gøre, og medmindre du bor i en moderne bygning, er det svært at gå uden for disse grænser. Hvis du er heldig nok til at have mere plads, kan det være muligt at omorganisere det for at gøre bedre brug af de tilgængelige tommer.

Hvilke trapper skal du vælge?

‘Ideelt set skal en trapper være mindst 80 cm bred,’ siger Mark Dyson. Hovedrummet (højden mellem niveauet på en slidbane og strukturen umiddelbart over det) skal være mindst 2m, og den maksimale stigning for en indenrigsflyvning er 42 grader. Rette flyvninger er begrænset til 36 på hinanden følgende trin. Hvis der er mere end 36, skal flyvningen foretage en retningsændring på mindst 30 grader.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *