Spar penge ved at købe en reol med stålhyller

stålhyller

Jeg var for nylig ude i mit værksted for arbejde på min båd. Det gik alt sammen som smurt indtil jeg ville placere min kaburator på en af hylderne i min reol. Jeg lagde den og vendte mig om, og så gav det et kæmpe brag. Det var min træhylde som bukkede under for vægten af kaburatoren. Det var en dyr oplevelse, og det udsatte også mit bådprojekt med et par uger. Jeg har siden hen været  ud og kigge nærmere på nogle nye reoler. Der findes nogle yderst holdebare reoler med stålhyller. Jeg købte selvfølgelig to af dem, så jeg ikke ender i en situation magen til. De er måske en anelse dyre men de er det hele værd. En stålreol er bare langt mere holdbar. I sidste ende vil det altid betale sig at investere i en bedre reol med stålhyller.

Arkivhyller til hjemmet

Da jeg alligevel kiggede på nye reoler til værkstedet kunne jeg lige så godt købe lidt ind til kontoret også. Jeg faldt over nogle vildt smarte arkivhyller som kan bruges til kontoret. Arkivhylderne har en fin opdeling, og giver et godt overblik over papirene. Jeg er blevet ret glad for dem. Jeg fik mine arkivhyller på tilbud, jeg tror faktisk kun jeg betalte lige under hundrede kroner. En af de bedre investeringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *