Leder du efter garderobeskabe til din produktionsvirksomhed?

garderobeskabe 2

På enhver arbejdsplads er det vigtigt at man kan holde styr på tingene, og at man ved lige netop hvor de forskellige værktøjer og uniformer hører til. Hvis ikke der er orden i hvor de forskellige ting er placeret, kan dette ofte medføre et tab i produktion, da medarbejderne skal bruge arbejdstid på at lede efter værktøjer eller uniformer, eller på at spørge chefen hvor de skal placere disse. Derfor kan det ofte være en god ide at investere i garderobeskabe hvis man ejer en produktionsvirksomhed.

På en produktionsvirksomhed er det meget almindeligt at medarbejderne har deres eget personlige arbejdstøj, der eksempelvis kan omfatte en kedeldragt og personligt sikkerhedsudstyr såsom sikkerhedssko. Hvis ikke medarbejderne har et bestemt sted dedikeret til at opbevare disse genstande, kan det ofte føre til at medarbejderne skal bruge lang tid i begyndelsen af arbejdsdagen på at lede efter deres personlige udstyr. Det kan derfor ofte være en udmærket ide at anskaffe nogle opbevarings- eller garderobeskabe til medarbejderne, hvori de kan opbevare deres uniformer fra dag til dag. Har medarbejderne personlige garderobeskabe som de kan låse, kan de desuden bruge skabene til at opbevare deres værdigenstande i løbet af arbejdsdagen, uden at skulle bekymre sig om at de bliver stjålet.

 

Der er mange forskellige slags garderobeskabe at vælge mellem

Når man skal købe garderobeskabe til sin produktionsvirksomhed er det naturligvis vigtigt at man gør sig tanker om hvor og hvordan skabene skal stå. Langt de fleste garderobeskabe har mulighed for at stå ryg mod ryg på grund af deres solide bagvæg, og denne bagvæg betyder desuden også at skabene ikke behøves at skulle monteres på en væg, samt at de er nemme at flytte rundt på senere hen. Hvis man har besluttet sig for at investere i et eller flere garderobeskabe til sin produktionsvirksomhed er der flere forskellige muligheder at vælge imellem, og alt efter hvad man prioriterer højest er det muligt at nogle typer skabe er mere oplagte at vælge end andre.

Den mest klassiske form for garderobeskab er det typiske omklædningsskab. Et omklædningsskab er det som langt de fleste forbinder med et garderobeskab. Næsten helt i toppen af skabsrummet er der placeret en hylde, der ofte bruges til opbevaring af T-shirts eller værdigenstande. I det store rum i skabet placerer man typisk sine sikkerhedssko i bunden, og en knag gør det desuden muligt at hænge ens jakke i skabet.

 

Et pladsbesparende alternativ til de traditionelle garderobeskabe

En anden type garderobeskab er det såkaldte Z-skab. Dette skab er lavet til at udnytte pladsen på bedst mulig vis, og med Z-skabe er det muligt at have dobbelt så mange skabe på et sted sammenlignet med de almindelige omklædningsskabe. Z-skabene er i princippet blot omklædningsskabe der er delt i to, således at det stadig er muligt at opbevare sko og værdigenstande samtidigt med at man kan hænge jakker og lignende op i skabet. På denne måde kan man med Z-skabe optimere sit pladsforbrug, og have garderobeskabe til dobbelt så mange medarbejdere uden at skabene optager mere plads end de almindelige omklædningsskabe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *