Jordbær slik hvorfor er det så godt?

slik

Selvom jeg havde spist dem mange gange før, gik jeg videre og spiste nogle af de små stykker slik igen for at hjælpe mig selv med at beskrive dem mere præcist. Jeg startede med jordbærsmagen, der kom i en lyserød indpakning. Først læste jeg de vittigheder, der blev fulgte med. Jeg er en sucker for nogle platte vittigheder, så jeg har virkelig nydt det her: Hvad er en Buccaneer? Vent på det … dyr majs! * Crickets *. Lige meget, efter at have læst vittighederne, fortsatte jeg med at lugte min til min karamel. Jeg kan godt lide at se om det smager som det lugter, hvilken mad og slik ofte gør, men ikke altid. Jeg besluttede at Strawberry Laffy Taffy ville gøre et godt forsøg. Efter at have lugtet til sliket, spiste jeg det. Jordbærsmagen var især svært at tygge. Ellers smagt det ligesom det lugtede. Det var lidt surt og havde en antydning af den ægte jordbærsmag.

laffy taffy banana Den næste jeg forsøgte mig med var banan, som var pakket fint ind i gul emballage. Som vi alle er klar over, er kunstig banansmag ikke på nogen måde lige så god, som ægte bananer. Når jeg tænker tilbage til cirkus jordnødder, som jeg gennemgik i min første blog og kaniner gennemgået i min påske blog, opdagede vi, at kunstig banan er et hit eller miss hver gang det er tilføjet til et slik. Ved Banan taffy var lugten en smule overvældende, og det kom med små tip af vanille for nogle uforklarlige årsager. Når det kommer til Laffy Taffy, svarer smagen meget til bananrundene, som også laves af Willy Wonka Slik Company. Banan taffy var meget nemmere at tygge end jordbærrene og det var meget glat. Det er også bare slags smag som farven gul.

Slik i form af frugt

Laffy taffy drue Den tredje taffy smag, jeg smagte, var drue og det kom i en lilla indpakning. Drue har aldrig været en af ​​mine yndlingssmag, men jeg er faktisk okay med den i Laffy Taffy form. Når emballagen er åbnet for første gang, er der en meget stærk duft, der straks mindede mig om Fun Dip, en anden af ​​Wonka-firmaets kreationer. Grape smagen var lidt sur, men ikke for stærk i den henseende, men den generelle smag var meget dristig. Heldigvis var taffys tekstur lige i druesmag, ikke for blød og ikke for hård.

Den sidste smag, jeg forsøgte, var den sure æblesmag i en grøn pakke. For nogle ulige årsager havde jeg problemer med at lugte denne smag. Måske havde min næse for mange dufte inde i den fra de tidligere smagsoplevelser, eller måske har det bare ikke lugt. Da jeg lagde taffy i min mund, fandt jeg, at det var meget blødt sammenlignet med alle de andre smag. Selv om det var surt æble, slog den sure del mig ikke af pinden. Når jeg spiser et surt slik, kan jeg virkelig opleve surheden – få det at rykke i mine øjne og prikker i mine læber. Taffy smagte dog godt alligevel dog.

Selvom hver taffy smag individuelt smagte godt, var alle smagsoplevelser overvældende, især når de spises efter hinanden. Jeg vil absolut anbefale at prøve Laffy Taffy, hvis du ikke har gjort det endnu. Det er ikke bare et slik, der kan sidde fast i dine tænder, det vil også give dig nogle søde vittigheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *