Hvad skal der vælges for at komme væk fra et escape room

dine escape room

Du ønsker at vælge et rum, der har et sværhedsniveau, der matcher antallet af spillere i din gruppe og deres oplevelse. Næsten alle flugtværelser viser en vanskelighetsgrad for hvert værelse. Nogle vil dele flugthastigheder, og andre vil give yderligere indsigt i, hvor hårdt spillet er.

Du finder måske beskrivelser som “perfekt til begyndere” eller “ikke-lineært spil.” Det er ikke altid relateret til vanskeligheder, men det kan hjælpe dig med at tage en beslutning.

Billedresultat for skala med vanskeligheder

Vores opdaterede Take: Problemer med vanskeligheder betyder noget. Vi viser dem meget tydeligt på hver enkelt af vores Escape Room-sider, og de er kritiske til at vælge det rigtige spil til dig. Hvis du er en selvudnævnt “pro”, er King Tuts forbandelse sandsynligvis for let for dig. Vi designet dette spil til at være en udfordring, men mere for folk, der ikke har spillet 751 flugtværelser – ja, vi mødte et utroligt par, hvor var på # 751, da de spillede med os!

Se hvad der gør escape rooms så svære at flygte fra.

Tilsvarende, hvis dette er din første gang, skal du ikke starte med SEAL Team. Det er langt vores mest udfordrende spil, og jeg garanterer, at du ikke slipper for. Men jeg fik at se den bedste gruppe eskopæske, jeg nogensinde har set beat SEAL Team på rekordtid, og før vi tog rummet fra “ekspert.” Der er nu 7 færre gåder i SEAL Team, og det er stadig vores mest udfordrende.

3. Type Escape Room

 

Der er faktisk forskellige slags flugtlokaler. Så her er nogle spørgsmål, du skal stille, mens du vælger et:

Vil du have live skuespillere eller ikke?

Vil du have et skræmmende tema?

Ønsker du et simpelt “exit” -mål eller ønsker at løse noget mere komplekst i spillet?

Vil du have et enkeltværelsespil eller et spil med flere værelser?

Der er ingen rigtige eller forkerte svar – kun personlige præferencer. Til vores værelser bruger vi ikke levende skuespillere. Vi har ikke skræmmende / rædseltemaer, som vi har skrevet om før. Vores spil er mere komplekse, og vi bruger altid flere værelser.

Sådan skal du slippe væk.

Vi valgte at bygge dem på denne måde, fordi det er det, vi elsker, og hvad de fleste mennesker fortalte os, at de ville have. Men det behøver ikke være dit valg, og der er masser af gode spil derude, der gør det anderledes.

Vores opdaterede tag: Det mest almindelige spørgsmål, vi stadig får, er “er dine escape room skræmmende?” Nej! Faktisk er de fleste ikke. På trods af hvad filmene viser, er de fleste flugtlokaler rundt om i verden ikke skræmmende. Der er masser, der bruger et skræmmende tema, og nogle af dem er temmelig gode (skønt nogle fokuserer for meget på rædselen og for lidt på det egentlige spil). Men hvis det ikke er noget for dig, skal du ikke bekymre dig. De fleste flugtværelser – inklusive alle vores – er ikke skræmmende. De er familievenlige til børn fra 10 år og derover. Vi har også modtaget en masse positive feedback om størrelsen på vores værelse. Alle vores spil er 650-1.000 sf, inkluderer flere værelser og holder nemt op til 10 personer. Det er vigtigt at vide, om du har en stor gruppe, laver teambuilding eller vil sikre dig, at du har et spil, der ikke er isoleret til et enkelt rum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *