Festlig bordpynt til din fest

Skal du holde fest? Hvordan skal festbordet så se ud? Det skal da selvfølgelig være festligt dækket og pyntet til lejligheden. Det helt rigtige bordpynt kan sætte prikken over i’et og give din fest den opmærksomhed, den fortjener. Uanset om det skal være det sjove, skøre og finurlige, eller om det skal være smukt, nydeligt og højtideligt, så er mulighederne mange. Man behøver med andre ord bestemt ikke gå ned på bordpynt – og det gør altså lige lidt ekstra for festens udtryk. Det kan man tydeligt høre, når gæsterne slår hænderne sammen og griner anerkendende over mod bordet. Eller siger: ”Neeeeej!”, ”Åååååååh!” og ”Iiiiih, hvor er det flot!”, når de sætter sig ved bordet.

bordpynt

Der er mange anledninger eller begivenheder til at gøre noget ud af bordpynten. Barnedåb, konfirmation, bryllup og fødselsdage – for blot at nævne nogle af de mest gængse. Men også udklædningsfester, halloween, jul, nytår, påske og bierfest er også næsten et must at finde bordpynt til. Og man kan få så mange fine og forskellige ting.

Mange muligheder til bordet

Hvis man starter helt fra bunden af bordpyntningen, kan man finde et fint udvalg af flotte duge i forskellige farver samt stearinlys. Hertil kommer forskellige dekorationssten og –perler i forskellige farver og udformninger samt figurer til enhver lejlighed. Dette og meget andet kan man finde og sammensætte, så man – krydret med lidt kreativitet – får dækket et fantastisk og spændende bord. Et bord, der indbyder gæsterne til lige nøjagtig den bestemte begivenhed og fest, man har tænkt sig. Det kan også være, man har sørget for det meste bordpynt selv eller i forvejen – og blot mangler en sidste lille detalje. Kronen på værket. Måske er man heldig lige at finde netop det, man stod og manglede.

Find inspiration til bordpynt

Det kan også være, man er helt tom for ideer til bordpynt til fest. Fortvivl ej, der er god inspiration at hente. Blot ved at klikke lidt rundt finder man hurtigt mange sjove, skønne og smukke ting, der kan gøre ens bord både festligt og elegant. Jule- og vinterpynt til julefrokosten passer godt sammen med de fleste julede duge. Og flotte sten/perler og blomster kan forskønne en almindelig hvid eller sort dug til mangt en lejlighed og få det hele til at se elegant ud. Ofte skal der ikke så meget til for at ændre et bord fra kedeligt til flot, elegant og spændende. Så lad dig inspirere ved at kigge lidt rundt. Lad tankerne flyde og ideerne komme til dig. Lige pludselig kan man måske se det hele for sig – hvordan bordet skal tage sig ud, hvilken stemning det skal udtrykke, og hvilket bordpynt man skal vælge.

bordpynt

Det behøver slet ikke være så svært. Og får man først begyndt, kan det blive rigtig sjovt, og pludselig går man måske meget op i at få det hele til at spille. Det kan blive en leg at pynte sit bord – og det er sjovest, hvis man har valgt det helt rigtige bordpynt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *